Despre Riongo

Fericirea o poți descoperi în ceva dulce și crocant.

Cum a apărut Riongo?

Napolitana își are denumirea de la tipul de aluat folosit pentru prepararea acestui produs. Foaia este crocantă, bine coaptă, cu forme care ies în relief, fiind foarte ușor de rupt. Termenul este originar din Germania – unde a apărut pentru prima data denumirea de “wafer” și ulterior transmisă și altor culturi. Italienii au definit cel mai bine napolitana ca fiind “un biscuit format din două straturi subțiri, coapte și ușor de rupt, între care se află un strat de cremă”.

https://riongo.com/wp-content/uploads/2021/09/misiune.jpeg

Povestea Riongo

Riongo au un gust desăvârșit și te cuceresc de la prima gustare. De ce?  Pentru că au fost concepute din pasiunea pentru dulciuri rafinate și nobile, dar care pot fi savurate în orice moment al zilei.

Riongo care mai sunt cunoscute ca și  “pischinger”, sunt fabricate respectând rețetele tradiționale europene, utilizând tehnologii de ultimă generație și folosind doar ingrediente de înaltă calitate. Toate procesele de producere sunt standardizate conform cerințelor UE. Anume de aici și derivă  gustul deosebit al napolitanelor și, prin simpla comparație cu produsele din comerț, calitatea este trăsătura care le deosebește. 

Pentru creațiile noastre folosim doar ingrediente de calitate PREMIUM, demonstrată în timp, de la furnizori selecți care împărtășesc aceleași valori și idealuri ca și noi, și anume produse unice cu gust tradițional  și de o calitate ireproșabilă. Riongo sunt produse în EU, dar urmează a fi comercializate în toată lumea.

Un lucru care impresionează instantaneu este cât de autentic redau aceste delicii gustul copilăriei. Întreaga echipă Riongo și-a cumulat eforturile și ingeniozitatea, pentru a crea un produs MEGA crocant și cu multă, dar foarte multă cremă fină, pentru a vă teleporta pe tărâmul copilăriei. Este suficient să închideți ochii și să evadați în timp, să faceți o vizită copilului care erați, cândva. Oferiți-i o gustare delicioasă cu acel gust inconfundabil. Acum aveți posibilitatea să  alegeți din arome Riongo  de cocos, alune, ciocolată și caramel sau… poate le vreți pe toate?

https://riongo.com/wp-content/uploads/2021/09/riongo.jpeg

Misiune

Riongo are ca misiune principală promovarea și dezvoltarea continuă a standardelor de excelență în domeniul serviciilor și snack-urilor dulci. Obiectivul nostru este de a ne consolida poziţia pe piața locală, de a ne extinde și a ne dezvolta în mod responsabil, astfel încât clienții noștri să fie în permanență mulțumiți de produsele oferite.

https://riongo.com/wp-content/uploads/2021/09/viziune.jpeg

Viziune

Ne-am propus să furnizăm servicii și produse de cofetărie de foarte bună calitate pentru clienții noștri, aceștia fiind în centrul sistemului nostru de lucru. Vom continua să îmbinăm ideile consumatorilor cu pasiunea noastră, pentru a-i bucura cu gustarea dulce pe care și-o doresc! O experiență nouă, cu gust deosebit și inconfundabil pentru toți și fiecare!

RIONGO CREEAZĂ AMINTIRI!

https://riongo.com/wp-content/uploads/2021/09/valori.jpeg

Valori

Atitudine și Respect: suntem corecți și responsabili, demonstrând preocupare pentru partenerii, consumatorii și angajații noștri.

Deschiși spre inovație: inovația este prioritatea noastră. Ne axăm activitatea pe cerințele și doleanțele clienților și partenerilor noștri, conformându-ne necesităților acestora.

Grija față de produsul livrat: punem accent pe calitatea produsului nostru și pe gustul desăvârșit, astfel încât fiecare produs livrat să ofere o experiență unică pentru cei care îl savurează.

Perseverență și angajament: ingrediente sigure și de calitate este regula de bază a activității noastre. Învățăm și deprindem abilități noi zilnic, pentru a deveni cei mai buni pe piața snack-urilor dulci.