FAQ

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Ce ne spune RIONGO?

Vrem ca produsele noastre să vă transmită un gând bun – să vă spună o poveste delicioasă, de aceea preocuparea noastră este de a rafina rețetele în mod constant, pentru a ajunge la gusturile fiecărui client. Iar atunci când vă veți întreba care este cel mai delicios snack gustat vreodată, primul răspuns care să vă vină în minte să fie RIONGO – crocant, pufos, cu multă-multă cremă care vă pot provoca o plăcere gastronomică autentică.

Care sunt ingredientele RIONGO?

Alegem cu minuțiozitate și dedicație fiecare dintre ingredientele din produsele noastre. Căutăm ingrediente de cea mai bună calitate, cele mai simple și cu cele mai înalte valori nutritive, care ne permit să creăm rețete menite să vă cucerească de la prima gustare, dar și să vă ofere sațietatea necesară, pentru a vă continua activitățile zilnice.

Ce tehnici de producere sunt folosite?

Folosim tehnici de producere europene a căror vechime este de peste 200 de ani, fapt ce ne permite să obținem un produs delicios, cu o textură crocantă și umplutură cremoasă.

Cum se face dozarea cantității de cremă?

Aceasta operație necesită dozarea cantității de cremă ce urmează a se adăuga și întinderea ei pe suprafața vafelor. Cantitatea de cremă ce se dozează pentru a se introduce între doua foi de vafe depinde de profilul lor, respectiv de spațiile libere pe care desenul le-a creat și de înălțimea stratului de cremă dintre foi.

De obicei se urmărește ca cele doua foi succesive de vafe să fie cât mai apropiate, grosimea stratului de cremă și respectiv raportul vafe / cremă să se regleze prin adânciturile blatului, care influențează astfel cantitatea de cremă pe care o va prelua. 

Vreau mai multe detalii despre produsele sau locațiile unde pot fi găsite Riongo. De unde le obțin?

Ne puteți scrie pe adresa de mail info@riongo.com sau, și mai simplu, pe Facebook. Suntem mereu acolo cu informaţii suplimentare despre toate produsele noastre super delicioase.